Tuotteet
Sivut

 


TARJOUS!

Langaton sääasema ORNO kosketuspainikkeilla


Langaton sääasema ORNO (VIRONE), jossa 1kpl ulkoantureita. Asenna paristot paikoilleen ja ulkoanturi paikalleen jonka jälkeen voit seutata sekä sisä- / ulkolämpötilaa ja ilmankosteuutta (sisä/ulko). Värillinen LCD näyttö ja kosketuspainikkeet. Max etäisyys 30m avoimessa ympäristössä (sisä- ja ulkoyksikön välinen etäisyys). Luotettava ja helppokäyttöinen mittari lämpötilan seurantaan.

Tuotekoodi: 3496-U
Hinta:48.36 €
39.00 € (ALV 0%)

Värillisellä LCD näytöllä varustettu sääasema. Mukana 1kpl ulkoantureita, toiminta radiosignaalin avulla (433MHz) - ei siis vaadi erillista kaapelointia ulkoanturille.  Sääasema mittaa ja osoittaa sekä ulko- että sisäilman lämpötilat ja kosteudet. Ulkoanturin toimintaetäisyys avoimessa tilassa jopa 30 metriä. Mittalaite/sääasema (näyttöosa) toimii paristoilla tai mukana tulevan virtalähteen avulla.

Sisälämpötilan mitta-alue: -10°C...+50 °C
Ulkolämpötilan mitta-alue: -40 C...+70°C

Pakkaus sisältää:
- Kosketusnäyttö sisäänrakennetuilla kosteus/lämpötila antureilla
- Ulkolämpötila -anturi
- Virtalähde (5V)

Mittalaitteessa myös muita ominaisuuksia; Hälytystoiminto, torkkutoiminto, sääennuste, mukavuustason ilmaisin sekä kuun vaiheen ilmaisin.

HUOM! Sisäyksikkö tarvitsee toimiakseen 3kpl AAA paristot (voidaan kytkeä myös suoraan virtalähteeseen), ulkoanturi tarvitsee toimiakseen 2kpl AAA paristot. Paristot eivät sisälly toimitukseen.